Sucursal Matriz
Blvd. Insurgentes No. 16174-B
Fracc. Los Alamos. Tijuana, B.C.
Bodega de Servicios
Calle Cerezo #1294-A
Fracc. Jardín Dorado. Tijuana, B.C.
664) 621 33 33, (664) 621 37 07,
(664) 621 33 43, (664) 621 37 06,
(664) 621 27 54

Een aromataseremmer is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van borstkanker. Het werkt door het enzym aromatase te remmen, wat verantwoordelijk is voor de omzetting van androgenen in oestrogenen. Oestrogeen kan de groei van bepaalde soorten borstkanker stimuleren, dus door de productie van oestrogeen te verminderen, kan de groei van kankercellen worden geremd.

Aromataseremmers worden vaak voorgeschreven aan postmenopauzale vrouwen met hormoongevoelige borstkanker. Ze kunnen worden gebruikt als adjuvante therapie na chirurgie of als eerstelijnsbehandeling voor gevorderde borstkanker. Er zijn verschillende soorten aromataseremmers die op verschillende manieren werken, zoals anastrozole, letrozole en exemestaan.

Bijwerkingen van aromataseremmers kunnen onder meer opvliegers, gewrichts- en spierpijn, botverlies en een verhoogd risico op osteoporose omvatten. Het is belangrijk om de mogelijke bijwerkingen en voordelen van aromataseremmers te bespreken met uw arts voordat u met de behandeling begint.

Bijwerkingen van aromataseremmers onderzocht in recente studie

Ontdek ons assortiment aromataseremmers op https://steroidenshop24.com/categorie/aromatasehemmer/ en minimaliseer de oestrogeengerelateerde bijwerkingen tijdens je steroïdenkuur.

Conclusie over aromataseremmer bijwerkingen

Al met al kunnen de bijwerkingen van aromataseremmers aanzienlijk zijn en variëren van milde tot ernstige symptomen. Het is belangrijk om deze mogelijke risico’s te begrijpen en te bespreken met een zorgverlener voordat u met deze behandeling begint.